No Title
cv: 1322 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Kok, Chef-kok, Party-Manager, Event manager
Rotterdam
In overleg
opdracht in: Horeca, Zakelijke dienstverlening

Basisopleiding
01-09-1976 t/m 01-06-1981 restaurantkok-scheepskok


middenstandsdiploma
cafebedrijf
restaurantbedrijf
bedrijfsbeheer horeca
sociale hygiene
leermeester keuken

Als u op zoek bent naar een vak idioot met veel ervaring wereldwijd
moet u met mij contact opnemen.


periode:00-00-0000 t/m heden
functie:van leerling tot ondernemer
omschrijving:Vanaf 1980 tot heden ben ik werkzaam geweest bij diverse
horecabedrijven en
instelingen eerst als leerling, later
als zelfstandig werkend kok, sous-chef, chef-kok en eigenaar van
een culinair adviesburotje waarin ik voor een scala aan horecabedrijven
keukenbiensten verleen als kok, chef-kok, keukenmanager, productontwikkelaar,
mistery guest, menukaart vertaler,
demonstratiekok en kooklessen verzorg.
Enkele bedrijven waarvoor ik werkzaam ben zijn, Brugman keukens,
Hart van Holland, Hotels van Oranje, Feyenoordstadion, Ambt van Nijkerk,
Martinair Partyservice, Rossel van der Heijden, Henri, S.K.F., Delta
Dellifood, AMEF, Fortis, Dorhout Mees, De Noot, ect.