No Title
cv: 3014 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sBewegingstechnoloog
Den Haag
In overleg
Een baan als paramedicus [regio: Den Haag]

Sept. 1999 - Dec. 2003 Bewegingstechnologie, Haagse Hogeschool, te Den Haag. Afstudeeropdracht: Ontwerp van een zitting voor mensen met een CVA die vooruit trippelen in hun rolstoel, zodat zij niet onderuitzakken in de stoel.

Sept. 1998 - Aug. 1999 Ergotherapie, Hogeschool van Amsterdam, te Amsterdam. Na een jaar gestopt met de opleiding.

Sept. 1993 - Aug. 1998 HAVO, Regionale Scholengemeenschap Pantarijn, te Wageningen. Vakkenpakket: Nederlands, Duits, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Wiskunde A en Wiskunde B

De volledige opleiding Bewegingstechnologie afgerond.

Jan. 2004 - heden Tyltylactiviteitencentrum Vuurvogel, onderdeel van Steinmetz zorg en onderwijs, te Den Haag. Werkzaam als technische ondersteuning van de afdeling Ergotherapie. Werkzaamheden: individuele aanpassingen maken voor mensen met (aangeboren) hersenafwijkingen.

Nov. 2002 - Mrt. 2003 TNO Preventie en Gezondheid, te Leiden. Werkzaam als stagiaire op de afdeling medische informatica. werkzaamheden: De grafische ondersteuning bij de website Virtuele wegwijzer Thuiszorg, figuren bedenken om activiteiten de verduidelijken. Advies schrijven voor een tandarts met rugklachten om terug te keren naar de werksituatie en deze rugklachten tegen te gaan in de toekomst.

Sept. 2001 - Nov. 2001 Revalidatiecentrum De Hoogstraat, te Utrecht. Werkzaam als stagiare op de afdeling Ontwikkeling en Adaptatie. Werkzaamheden: individuele aanpassingen bedenken voor cliŽnten van het Revalidiatiecentrum, voornamelijk mensen met een hoge dwarsleasie, waarbij een beperkte armfunctie is en mensen met een CVA.

Sept. 1998 - Mei. 1999 Hockeyclub Wageningen, werkzaam als jeugdhockeytrainer van de jongste jeugd, 7 tot 10 jaar.