No Title
cv: 3420 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sMicrosoftontwikkelaar
Utrecht
mogelijk per 1 juni
nieuwe klus

Opleidingen
Reguliere opleidingen
1992 - 1998 HTS Technische Informatica
Keuzevakken: Robotica, JAVA en Artificiële Neurale Netwerken
1989 - 1992 MTS Elektronica
1985 - 1989 MAVO
Vakgerichte opleidingen
2003 MCSD C# traject (Niet afgemaakt door uit dienst treden)
Onderdelen ASP.NET, Windows applicaties, Webservices
en SQL server 2000. Merendeel van de stof was m.b.t. ASP.NET.
2002 Introduction to C# Programming for the Microsoft .NET Platform (Microsoft official curriculum). Na afloop een klein intern project gedaan waarbij een C# webservice is gebouwd voor een website.
2001 Smartforce cursus ASP en JAVA.
1998 Fast track to Powerbuilder 5.0
1997 MS Windows NT core technologies
Vaardigheden
Branche kennis
Medische automatisering vanaf 1997 t/m 1998
Financiële dienstverlening vanaf 1998 tot heden
Computertalen
Uitgebreide kennis van Visual Basic (4.0, 5.0 en 6.0) inc. COM+
Uitgebreide kennis van Powerbuilder (5 en 6.5).
Kennis van Microsoft .NET. architectuur. (ADO.NET, ASP.NET en WebServices) met als specialisatie C#.
Kennis ASP (VBScript, Javascript, HTML).
Kennis van JAVA en C.
Databases
Uitgebreide kennis van SQL en de database systemen MS SQL-Server (7.0 en 2000) en IBM DB/2. In MS SQL Server veel ervaring met het schrijven van Stored procedures in TSQL.
Methoden en technieken
Method/1
UML
Omgevingen
Windows XP, 98, 95, 3.1 en DOS
Windows server 2000 en NT4
Unix (elementaire kennis)
Softwarepakketten
IBM MQSeries (5.1)
Microsoft Transaction Server
PowerDesigner 7.0
Visual SourceSafe 6.0
PVCS
Microsoft Office (Word, Excel, Access, Powerpoint)
SAP mobile application studio
Modeleertools Visio en ABC flowcharter
Talen
Nederlands: moedertaal
Engels: schrijven en spreken goed, lezen zeer goed

Werkervaring
Januari 2005 – Heden : Programmeur
Brink’s money processing b.v • Project betreft nieuwe functionaliteit toevoegen aan de bestaande applicatie voor de geldtelcentrale. Mijn rol was voornamelijk programmeur maar heb ook ondersteuning aan junior programmeurs gegeven en was verantwoordelijk voor het release management. Aanpassingen zijn in Visual Basic 6 uitgevoerd waarbij kleine geheel nieuwe onderdelen in VB.NET/C# gebouwd zijn. Documentatie geheel engels.
Systeeminformatie: Visual Basic 6, SQL server, VB.NET, C#.
November 2004 – December 2004: Programmeur
Brink’s money processing b.v• Korte opdracht waar aanpassingen aan een driver zijn gemaakt. De driver wordt ingezet om de applicatie van de geldtelcentrale met de telmachine te laten communiceren. Opdracht wordt door NCIM bij Brink’s uitgevoerd. De gemaakte documentatie is Engelstalig opgeleverd.
Systeeminformatie: Visual Basic 6.


September 2004: Programmeur
Sara Lee• Korte spoedopdracht waarin een nieuwe module aan een SAP mobile application studio applicatie toegevoegd is. Binnen SAP mobile application studio is gebruik gemaakt van VBA als programmeertaal. De applicatie wordt door service monteurs gebruikt om service contracten te onderhouden. Opdracht wordt door Accenture Italië uitgevoerd dus de voertaal en documentatie was Engelstalig.
Systeeminformatie: SAP mobile application studio. MS SQL-Server 2000.
Maart 2001 - Mei 2004: Analist/Programmeur
Rabobank ICT • Verantwoordelijk voor het functioneel ontwerp, technisch ontwerp en bouw van een toepassing voor het Rabobank Klant Contact Centrum (RKCC). De toepassing dient ter ondersteuning van de live agents in het callcenter. De toepassing is in eerste instantie ontwikkeld voor het RKCC, maar is later zo gebouwd dat hij voor bijna alle andere callcenter vormen van de Rabobank kan worden ingezet. De applicatie onderhoudt via MQSeries verschillende verbindingen met externe systemen om gegevens van de bellers te achterhalen en weg te schrijven.
Om met de telefooncentrale te communiceren (Alcatel centrale met Genesys telefonie software) is er een softphone gebouwd waarmee de agent zijn telefoongesprekken kan bedienen. In een later stadium van het project is de softphone uitgebreid met functionaliteit om met de outbound-module van Genesys te communiceren.
Systeeminformatie: Visual Basic 6, MS SQL-Server 97 en 2000, IBM MQSeries, Genesys Call Center Software.
Juli 1998 - februari 2001: Analist/Programmeur
ABN AMRO DG IT Verzekeren (Via Transiciel gedetacheerd)
• Ontwerp en ontwikkeling van een applicatie waarmee documenten in het imaging tool IBM VisualInfo geïndexeerd kunnen worden. De applicatie is component based opgebouwd zodat andere applicaties de functionaliteit kunnen delen.
Systeeminformatie: Visual Basic 5.0, IBM VisualInfo.
• Ontwerp en bouw Powerbuilder applicatie die een snapshot maakt van de gegevens van een MQ-bericht, en ervoor zorgt dat de gegevens in documentvorm aan het imaging tool VisualInfo wordt toegevoegd.
Systeeminformatie: Powerbuilder 6.5, C, IBM DB/2, IBM VisualInfo.
• Functioneel ontwerp, technisch ontwerp, bouw, test en invoering van de applicatie Formulieren en Cheques Personaliseren. De applicatie print cliëntgegevens op cheques, chequeomslagen en formulieren in de printstraat van ABN AMRO. De gegevens voor het printen komen van het mainframe en worden via een MQ-Series verbinding van het mainframe overgenomen.
Systeeminformatie: Powerbuilder 6.5, IBM DB/2, IBM MQSeries.
• Uitbreidingen gemaakt op een schadeverzekeringen applicatie. De applicatie vormt een gebruikersvriendelijke schil voor het invoeren van schademeldingen op het mainframe. De koppeling met het mainframe verloopt via screenscrape functies.
Systeeminformatie: Objectview, IBM DB/2.


Februari 1997 - maart 1998: Stagair, Programmeur
Buro Medische Automatisering
• Ontwikkelen databaseapplicatie t.b.v. Landelijke Gynaecologie Registratie.
Systeeminformatie: Visual Basic 5, dBase
• Koppeling tussen ziekenhuis Laboratoriuminformatiesysteem en Mosos applicatie (elektronisch dossier bestemd voor de registratie van poliklinische zwangerschapscontroles) gemaakt. Koppeling is op het HL-7 protocol gebaseerd, gebruik makend van TCP/IP. (Afstudeeropdracht)
Systeeminformatie: Visual Basic 5.
• Interface tussen echograaf en Mosos applicatie (datamanagement systeem bestemd voor het verloskundig echoscopisch onderzoek) gemaakt. De gegevens van de echograaf worden via de RS-232 poort uitgelezen, in de applicatie aan de gebruiker getoond en in de database opgeslagen.
Systeeminformatie: Visual Basic 4 & 5, dBase.