No Title
cv: 3650 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Orderbegeleider/planner/inkoper
Breda
Per onmiddellijk
Tijdelijk werk met uitzicht op vast



1992-heden
Orderbegeleider
Inkoper grafische diensten
Direct producties b.v. / Interform Drukwerkmanagement Groep - Oosterhout


Begonnen als ordervoorbereider. Orders werden a.d.h.v., door de verkopers ingevulde, concepten in het speciaal voor het bedrijf ontwikkelde computersysteem ingevoerd. Uitgaande en inkomende drukproeven werden verwerkt in hetzelfde systeem.
Na verloop van tijd kwam de nadruk van de werkzaamheden meer op uitbesteden van werk te liggen. Doordat diverse collega's ook werk uitbesteedden was er een versnippering ontstaan, die het concentreren bij één persoon wenselijk maakte.
Het opzetten en ontwikkelen van deze 'afdeling' en het uitvoeren van de werkzaamheden door mij circa 7 jaar gedaan. Daarbij ook interne en externe procedures opgesteld in het kader van ISO-certificering.
Tot de werkzaamheden behoorden: offertes aanvragen bij derden, prijs- en levertijdafspraken maken met derden, raamafspraken maken met derden, offertes uitbrengen aan klanten, projecten plannen en coördineren, mailings plannen en coördineren, voortgangscontrole, administratie.
Na de bedrijfsovername door Interform werd een groot deel van de werkzaamheden
ondergebracht bij de collega's in Almere, waardoor alleen de productiegerelateerde
uitbestedingen overbleven.


1990-1992
Assistent-bedrijfsleider
Drukkerij Van der Peijl - Kruiningen

Aangenomen om de directeur/eigenaar meer armslag te geven om aan acquisitie te doen. Orders werden na telefonische bestelling of na mondelinge toelichting van de directeur voorbereid en m.b.v. een orderzak besproken met de betreffende technische collega's. Materiaalbestelling, calculatie, klanten te woord staan en de directeur tijdens diens afwezigheid vervangen behoorden ook tot het takenpakket.

1985-1990
Publiciteitsmedewerker
Hans Neschen GmbH - Breda

Voor dit van oorsprong Duitse bedrijf, dat handelt in zelfklevende folies en andere zelfklevende materialen, werkzaamheden op publiciteits- en marketinggebied uitgevoerd, w.o. advertenties plaatsen in vakbladen, mailings coördineren, drukwerk inkopen, beursdeelnames voorbereiden en begeleiden.