No Title
cv: 4471 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Verpleegkundige
Woerden
In overleg
leuke baan, goed te combineren met mijn gezin

HBO-V, diploma behaald in november 2002 aan de Hogeschool Holland.
MDGO-VP, diploma behaald in juni 1997 aan het College Beroepsonderwijs Amsterdam.
MAVO-D, diploma behaald in juni 1993 aan de PJ Mavo Vinkeveen.



Ik heb er altijd veel energie in gestoken om mijn vakkennis op peil te houden, door o.a. het bijwonen van zoveel mogelijk klinische lessen op de werkvloer, het op peil houden van mijn reanimatievaardigheden (ik heb in 2005 mijn diploma gehaald en volg regelmatig herhalingslessen) en verpleegtechnische vaardigheden en verder bezoek ik regelmatig een congres, voor zover mijn budget dat toelaat. Ik ben altijd gemotiveerd om nieuwe dingen te leren of mijn kennis te verdiepen.

Verder heb ik nog een cursus English for nurses gedaan en daarvoor een diploma gehaald in 1997.

Ik werk nu bijna 10 jaar in de zorg, de laatste 2 jaar heb ik gewerkt als verpleegkundige in Kinderhospice de Biezenwaard te Uithoorn. Dit is een logeerhuis voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen, die medische zorg nodig hebben. Als extra taak was ik daar ook ergocoach en vaste begeleider van een aantal kinderen.

Direct na mijn HBO diplomering heb ik anderhalf jaar gewerkt in het Hofpoort ziekenhuis te Woerden, waarvan 9 maanden op de kraamafdeling en de rest op een neurologische afdeling.

Verder heb ik als MDGO-Verpleegster de meeste ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg, thuiszorg en de kraamzorg (thuis en een jaar in het Diakonessenhuis Utrecht).