No Title
cv: 5893 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sGrafisch vormgever
Zwolle
Ja
Freelance werk / werk op projectbasis

o.a. Grafisch Lyceum - Zwolle

Met de volgende programma's werk ik momenteel dagelijks: Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign.

Daarvoor veel gewerkt met QuarkXpress.

Ik laat mijn creatieve qualiteiten hand-in-hand gaan met mijn technische expertise. Ik bedenk dus niet alleen sterke en mooie ontwerpen, maar werk ze ook perfect uit voor verschillende media.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.Only-Miquel.nl of bel mij voor een vrijblijvende afspraak.

Zelfstandig grafisch vormgever:
Vanaf 2006 tot heden voor verscheidene opdrachtgevers binnen de meest uiteenlopende sectoren op projectbasis gewerkt. Hierbij kan je denken aan projecten als: verpakkingen voor bekende supermarkten, huisstijlen, websites, online media, reclamefolders, DTP, beursreclame, mailkaarten, affiches, e.a.

Door mijn zelfstandige allround ervaring, dus het werken met verschillende sectoren en type projecten, kan ik snel inspelen op de wensen van verschillende klanten. Zowel op inhoudelijk als technisch vlak. Indien nodig kan ik zelfstandig door mijn goede en betrouwbare netwerk complete opdrachten oppakken. Waarin zaken als fotografie, film, html/php, tekstschrijven, drukken, verpakkingen, buitenreclame en veel meer geheel door mij of via mij te realiseren zijn. Zodat u 1 aanspreekpunt heeft.

Stage 1: grafisch ontwerpbureau
Stage 2: fotografisch ontwerpbureau

Loondienst: grafisch ontwerper/art-director bij Newport Blue, een bedrijf binnen de retail die zich richt op het verkopen van de betere kleding merken binnen een hard franchise formule. Hier was ik verantwoordelijk voor het opzetten, bewaken en invullen van deze formule voor zowel binnen als buiten de kledingwinkels.

Freelancewerk: voor bekend reclamebureau in Zwolle

Kijk voor meer informatie op: www.Only-Miquel.nl of bel mij voor een afspraak.