No Title
cv: 7461 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sUitvoerder bovenleiding

in overleg
passend werkOpleiding:
MTS Installatie techniek

Cursussen:
Hydroliqe
Fijn mechanica
Electro storing zoeken
Diesel mtu
Diesel storing zoeken
VCA 2 Vol
Windows Xp 2000

Stages:
RDM 1989 heiplaat.

Werkervaring:
1990 t/m 1993
cleton en co
Teamleider Magazijn.
Organiseren en reorganiseren van de afd.rapen en verzendklaarmaken van orders.beheren van inkomende en uitgaande orders. Leiding geven aan 6 a 8 medewerkers.beheren van administratie via computer. Ervaren met heftruck reachtruck, sideshift. Op diverse
Afdelingen, zorgdragen voor een goede goederen stroom, tevens contacten onderhouden met de desbetreffende klanten, zorgdragen voor een optimale materiaal status in het magazijn.

1993 t/m 1994
Defensie locatie. Oirschot
Wachtmeester 11e Tank Batteljon commadant op een leopart twee tank.

1994 T/M 1997
Werkzaam geweest bij eerstgenoemde werkgever.

1997 t/m 1998T en B Machine techniek B.V
Lasser Argon Tig/Bankwerker.cq service monteur.
Constructiebankwerker, ook bekend met co2 laswerkzaamheden.slijpen en diverse metaalbewerkingen. Buitendienst.Reparatie van verpakkings Machines.lassen van rvs rolbanen voor de zuivel industrie.

1998t/m1999.Patijnenburg.
Meewerkend voorman.leiding geven aan 30 tot 40 mensen met een geestelijk en lichamelijk handicap op de afdeling elektra. Bij deze baan komen veel sociale handelingen bij kijken.hier geef ik dan ook liever zelf mondeling een toelichting op.

2000t/m 2002.Nedtrain bv.Nederlandse Spoorwegen.
1e diesel en mechanica monteur op de loccen 6400 type.werken met MTU motoren.onderhouds beurten en storringen verhelpen,tevens onderhout van dik en dun staal materiaal.vervangen van pompen afstellen van kleppen en plunjers.tevens onderhout aan een drie taks diesel motor de hulp motor van de loc.tevens inspectie van alle hydroliek aangedreven pompen en sturingen.

2003t/m heden.GTI Rail.
Assistent Uitvoerder bovenleiding.
Zelfstandig maken van zijwaardse en deze monteren op de constructies,reguleren van de rijdraad,opnemen van de uit te voeren werkzaamheden in de nacht.vervangen van wiel afspanningen,controle uitvoeren voor de materialen op het project,op meten van hangdraden en deze ook zelf vernieuwen en weer monteren,verantwoordelijk voor een 18 jarige leerling monteur.aanleg van aarde draden op diverse projecten.besturen van de merlo.ondersteunen van seinwezen in rustige tijden.plaatsen van aarde draden met de uitvoerder,aansturen van diverse monteurs op een project.

Typering:
Stevig in zijn schoenen staat.een teamplayer, is ook zeer zelfstandig,acuraat,punctueel,leergierig,collegiaal en beschik niet over een negen tot vijf mentaliteit.allom een goede uitvoerder en stress bestendig.die zeker ook de handen uit de mouwen steekt,een zeer goede alles kunner.

Gewenst type bedrijf:
No nonsens mentaliteit en niet te formeel,.eerlijkheid en veiligheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Verhuizen:
Internationaal geen probleem.

Gewenste regio:
geheel nederland en internationaal

Huidige salaris:
i.o

Dienstverband:
Vast, Detachering/Interim

Uren: 32 - 40 uur
U kunt mijn CV ook vinden op www.NationaleVacaturebank.nl/zoek/cvs/218425/