No Title
cv: 7689 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Projectmedewerker

in overleg
passend werk



OPLEIDINGEN:
* 1986-1992 VWO aan het Veenlanden College in Mijdrecht
* 1992-1998 Milieuwetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam
- Propedeuse Fysische Geografie
- Specialisatierichting: "Milieu in kust- en riviervlakten"
Belangrijkste onderwerpen: Natuurontwikkeling en -beheer, natuurplanning en -verkenning, ecologie, toegepaste ecologie, ecosystemen, determineren en analyseren van flora, fauna en vegetatietypen, hydrologie, GIS, fluviatiele processen en milieus, kustmilieus, zeespiegelveranderingen, milieugebruiksruimte, visies op milieubeleid, gebiedsgericht natuurbeleid, nationaal en internationaal milieubeleid, projectmatig werken.

STAGE-ERVARING

Stage bij de European Union for Costal Conservation (EUCC) in Leiden. Analyse van mogelijkheden en moeilijkheden bij het ontwikkelen van een geïntegreerd ecologisch netwerk. Verzamelen, documenteren en interpreteren van databases en kaarten resulterend in een rapport met bijbehorende kaarten over fysische parameters, landschaptypologie en doeldiersoorten in de Europese kustzone.
- Onderwerp scriptie: Towards an European Coastal and Marine Ecological Network, ECMEN. De eerste stappen op weg naar een Europees ecologisch beschermingsnetwerk voor kust- en mariene gebieden en de daar levende diersoorten.

WERKERVARING:
* Maart 2001- heden Projectmedewerker Natuurgebiedsplannen bij de afdeling Groen van de Provincie Limburg. Beschrijven van de natuurwaarden van natuur- en agrarische gebieden, bepalen natuurdoeltypen, doelsoorten en actieprogramma. Kennis over natuur- en landschapsbeheer, agrarisch natuurbeheer, Programma Beheer, rijks- en provinciale subsidieregelingen en landschapsinrichtingsprojecten.


* Aug.1999-Febr.2001 Projectmedewerker IBR-team bij de afdeling Animal Health van Bayer B.V.
* Juli 1999 Timmerman bij Bouwbedrijf Drost
* April 1999-Juni 1999 Invoeren nieuw computersysteem SAP bij Amsterdam RAI Catering Services.
* Juni 1988-Maart 1999 Diverse Bijbanen: laboratoriumassistent, productiemedewerker, administratief medewerker,verhuizer, tuinman, timmerman, in de recycling van metalen, brugwachter en beheerder repro-afdeling.

OVERIG

* Ruime ervaring in het gebruik van de Microsoft en MacIntosh computerprogramma's, IDRISI, Smallworld, ArcInfo, ArcView en SAP.
* Taalbeheersing: naast het Nederlands: Engels en Duits
* In bezit van rijbewijs B.
* Vrije tijd: leider voetbalelftal, scheidsrechter bij jeugd- en schoolvoetbal, mountainbiken, tennis, bioscoop- en theaterbezoek (vnl. cabaret).